کانون علمی اقتصاددانان جوان ایران
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

کانون علمی اقتصاددانان جوان ایران

تالار گفتمان اقتصادی
 
الرئيسيةالرئيسية  أحدث الصورأحدث الصور  جستجوجستجو  ثبت نامثبت نام  ورودورود  

 

 الگوی کینزی

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
amin-bahmani
دانش یار
دانش یار



تعداد پستها : 55
Join date : 2009-12-15
Age : 39

الگوی کینزی Empty
پستعنوان: الگوی کینزی   الگوی کینزی Emptyالإثنين يناير 04, 2010 4:28 am

بر خلاف الگوی کلاسیک که در آن حجم تولید را عرضه تعیین می کند، الگوی ساده کینزی تنها بر نقش تقاضای کل در تعیین حجم تولید تأکید می نماید.
بعلاوه در الگوی کامل تر کینز، برداشت درآمد- مخارج می گوید تولید کالا سبب می شود برای عوامل تولید درآمد ایجاد شد. با درآمد، برای خرید کالا اقدام می شود که مخارج را بوجود آورده، سبب ایجاد تقاضای کل می شود که این تقاضای کل باعث انگیزه تولید است.
سطح تعادلی تولید هنگامی به دست می آید که درآمد ایجاد شده ی ناشی از تولید، سطح تقاضای کل را در حدی قرار دهد که درست برابر مقدار تولید باشد.
تقاضای کل، مجموع تقاضا برای تولید جاری به وسیله هر یک از بخش های خریدار کالا در اقتصاد است (از قبیل بخش های خانوار، بنگاه های اقتصادی، دولت و خریداران خارجی صادرات).
در این الگو مصرف یعنی تقاضای بخش خانوار برای تولید به منظور استفاده در دوره جاری و تقاضای کل مجموع تقاضا برای تولید جاری به وسیله هر یک از بخش های خریدار کالا در اقتصاد است. به علاوه سرمایه گذاری عبارتست از تقاضای بنگاه های اقتصادی برای ماشین آلات و تجهیزات به علاوه تغییر در موجودی ها.
مصرف در خانوار نیز شامل خرید کالا و خدمت است و مستقیماً به درآمد خانوار بستگی دارد.
در یک الگوی ساده کینزی که در آن دو بخش خانوار و بنگاه اقتصادی وجود دارد( دولت را در بحث وارد نمی کنیم) و شرط تعادل در این الگو آن است که تولید از جمع مصرف و سرمایه گذاری به دست آید یعنی: سرمایه گذاری +مصرف=تولید
در الگوی ساده کینزی عوامل عرضه فراموش شده و تنها، علل تقاضا توضیح داده شده است به علاوه بخش پولی و اثر آن در تولید تعادلی فراموش شده و واقعیت ها آنگونه که در جهان واقع وجود دارند بیان نشده و لذا تکیه مطلق بر آن هاهوشمندانه نیست.
در الگوی ساده کینزی نشان داده می شود که چگونه وقتی قیمت را ثابت فرض می کنیم ( یعنی در حالت عدم وجود تورم) در یک سطح معین قیمت، عوامل مختلف باعث تغییر در سطح تقاضای کل می شود.
وقتی یکی از عوامل مختلف که باعث تغییر در سطح تقاضای کل می شود، خود تغییر کند. در صورتی که قیمت ها ثابت فرض شود - الگوی ساده کینزی - تقاضای کل تغییر می کند و در پی آن سرمایه گذاری و تولید تغییر خواهد کرد.
حال اگر فرض کنیم که سطح قیمت ها ثابت نیستند (یعنی در حالت وجود تورم) - الگوی کامل کینزی- برای به دست آوردن تولید تعادلی، تنها توجه به بعد تقاضای کل کافی نیست و باید عرضه کل را نیز داشته باشیم تا از برخورد عرضه و تقاضا، تولید تعادلی را به دست آوریم. کینزیها میگویند، در شرایط عادی مقدار تولید با افزایش سطح عمومی قیمت ها افزایش پیدا می کند و عرضه بی محدودیت است و بنگاه های اقتصادی با افزایش قیمت، تولید بیشتری را عرضه می کنند. 
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
الگوی کینزی
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» الگوی انسان اقتصادی در اسلام

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
کانون علمی اقتصاددانان جوان ایران :: اقتصاد کلان :: مدل های کینزی-
پرش به: